despre furnizori si prestatori

Traim in Romania, stim asta cu totii. Marea majoritate ne-am dori sa locuim undeva in Elvetia probabil. Undeva unde banii sa curga, chiar si in vremuri tulburi de criza precum cele prezente, fara nici un stres. Fara obligatia de a fi seriosi, de a respecta termenii unui contract, indiferent ca el este scris semnat si supra semna sau doar incheiat printr-o simpla strangere de mana.

Saptamana trecuta am aflat ca eu ca si client am dreptul de a cere o anumita prestatie, iar furnizorul are dreptul sa ignore si sa faca cum decide de cuvinta, dar la incepul lunii asteapta sa-i fac plata pentru prestatia din luna anterioara.

Prin luna mai adica acum aprox 6 luni ne-am mutat in sediul actual, tot de atunci asteptam firma care a promis vine sa ne finalizeze instalarea sistemului de acces. Firesc nici o alta firma din piata nu a fost dispusa sa finalizeze lucrarea inceputa de altii. Fiecare dorind sa faca o noua lucrare, cu infrastructura noua, cu echipemente noi. Si vesnica placa vom reveni pe email cu o oferta de pret si timpii de executie …

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.