zu … zuzu, nup ! este zuzuka.ro – motor de cautare

De ceva timp lucrez printre altele si la un search engine. Nu este facut sa se lupte cu Google este doar un demers personal menit sa devina o alternativa la restul initiativelor nationale in domeniu.

Momentan este la faza de indexare domenii din zona .ro in principal. Prima concluzie dupa aproximativ 12 ore de “viata” este ca haleste ingrozitor de multe resurse … spatiu stocare, mysql procesor etc…

Sa speram ca rezistam pana in februarie cu serverul actual.

3 comments

 1. Salut Radu,

  Mi-ar fi placut sa iti scriu personal pe mail, insa nu am gasit adresa ta pe nicaieri pe blog. Nici nu stiam ca tu esti patronul Romarg (dar m-am prins citind pe blog). Vreau sa felicit toata lumea de la Romarg pentru munca pe care o faceti.
  Pe mine m-ati ajutat de absolut fiecare data si sunt super multumit de voi. Sincer. Nu a fost nici macar o singura data cand am apelat la voi si sa nu ma ajute repede cineva. Incepand de la programul prelungit pana tarziu, de la posibilitatea de a lua legatura cu cineva prin chat si pana la felul in care raspund repede si profesionist angajatii tai, va felicit pe toti pentru ceea ce faceti. Am mai multe domenii cumparate prin voi si chiar daca pretul este mai mare decat ce am vazut pe internet, toate domeniile le-am cumparat de-a lungul anilor prin voi.
  Inclusiv in seara asta m-a ajutat o fata Emanuela Petreanu, dar la fel de draguti au fost toti cei cu care am vb de-a lungul timpului. Sunt mandru ca exista si astfel de firme si daca ne-am cunoaste ai stii ca nu-mi place sa vorbesc baliverne.
  Jos palaria!

 2. Hei Razvan !

  Ma bucura mesajul tau si iti multumesc in numele intregului colectiv (le-am comunicat felicitarile tale).

  Oricand ajungi prin Brasov esti bine venit la noi sau poate stabilim sa ne vedem cand ajung eu in Bucuresti.

  Adresa de email o gasesti pe facebook … btw :)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.